TE KEAPP

In TE KEAPP vind je producten ‘van het erf’ en verkoop aan de straat. Trek er op uit en stippel een route uit langs leuke verkooppunten. Verse eitjes met jam, biologische melk, tweedehands spullen, groenten, fruit en nog veel meer! Je vindt het allemaal. ‘TE KEAP’ is het fries voor ‘TE KOOP’, maar TE KEAPP is er voor heel Nederland!

Food Truck Finder on Google Play

Food Truck Finder in Apple Store

Voeg GRATIS jouw aanbod toe. Het werkt heel simpel: registreer, maak jouw erf aan, vul je aanbod in, voeg foto’s toe en klaar. Ben je dicht, dan sluit je tijdelijk jouw erf.

Ben jij een bedrijf, dan kan TE KEAPP nog meer voor je betekenen. Adverteren in de app of versturen van locatie gerichte berichten naar gebruikers. Bezoek https://www.pingoapps.com/tekeapp/ en neem contact op.

Bezoek een theetuin waarvan je het bestaan nog niet wist. Scoor die leuke tweedehands fiets of skelter. Handgemaakte producten. Ateliers en seizoens producten zoals kerstbomen en pompoenen spoor je snel op.

TE KEAPP op Facebook
TE KEAPP op Facebook

Natuurlijk werken wij door om meer leuke functies toe te voegen! We gaan categorieën toevoegen met eigen pin images op de kaart om het zoeken makkelijker te maken. Zo kan je bijvoorbeeld zelf een kunstroute langs ateliers bepalen.

Neem voor vragen over adverteren in de app, verzenden van locatie gerichte promotie berichten en andere vragen contact op:

Contact

 

Verification